Materiaalista riippumaton nopeuden mittaus ensimmäisestä pyörähdyksestä alkaen

29.10.2020

Teollisuuden capaNCDT CST6110 -pyörimisnopeusjärjestelmä koostuu pienikokoisesta teollisuusanturista ja varmatoimisesta ohjauselektroniikasta, jotka on liitetty toisiinsa anturikaapelilla. Kosketukseton mittausjärjestelmä tunnistaa sähköä johtavien materiaalien, kuten metallien, sekä sähköä johtamattomien materiaalien, kuten keramiikan tai muovin, pyörimisnopeuden. Näitä jo ensimmäisestä havainnosta alkaen luotettavia mittauksia voidaan tehdä siivistä, hampaista, renkaista ja kohoumista. Mittausalue on 1–400 000 kierr./min.
Anturi voidaan asentaa säteittäis- tai aksiaalisuunnassa. M5-kierteen ansiosta asennus voidaan tehdä tukevasti ja tilaa säästäen. Hyvän häiriöimmuniteetin ansiosta anturi sietää erinomaisesti sähkömagneettista säteilyä.
Käyttökohteita ovat niin akselien pyörimisnopeuden mittaukset aksiaalisesti asennettuna, pumppujen mittaukset kuin porausreikien pyörimisnopeusmittaukset, joissa vaaditaan säteissuuntaista asennusta. Tietojen lähtö tapahtuu jännitelähdön tai digitaalisen käyttöliittymän kautta.

Hyödyt

  • Materiaalista riippumaton pyörimisnopeuden mittaus
  • Tunnistusalue 1–400 000 kierr./min
  • Säädettävä pyörivä kytkin (enintään 16) pyörimisen lähtötietoa varten
  • Pienikokoinen teollisuusanturi
  • Kestävä ohjauselektroniikka
  • Immuuni sähkömagneettiselle säteilylle

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109