Suuren tarkkuuden lasermikrometri laajalla mittausalueella

29.10.2020

optoCONTROL 2520-95 -tarkkuusmikrometriä käytetään staattisiin ja dynaamisiin mittaustehtäviin sekä suuren mittausalueen teollisuussovelluksiin. Inline-laaduntarkastussovellukset ja -mittaukset niin valmistusautomaatiossa sekä kemian- ja autoteollisuudessa kuin koneenrakennuksessa voidaan suorittaa nopeasti ja luotettavasti.
optoCONTROL 2520-95:n mittausalue on 95 mm, ja sen suorituskyky on tarkkaa, lineaarisuus hyvä < ±15 µm ja toistettavuus ≤ 6 µm. Analogisten ja digitaalisten käyttöliittymien kautta voi lähettää jopa 2 000 mittausta sekunnissa.
Lasermikrometri mittaa samanaikaisesti useita kohteita ja lähettää niihin liittyviä mittausarvoja. Näin voidaan toteuttaa esimerkiksi usean liuskan monisegmenttimittauksia leikkuukoneissa. Lisäksi sillä voidaan tunnistaa luotettavasti letkuja ja ekstruuderituotteita, kuten tankoja ja muoviputkia.
Videosignaalin, suodatinten ja eri mittaustilojen määrittely tapahtuu helposti käyttöönoton ja asetusten määrittelyn web-liittymän kautta.
optoCONTROL 2520-95 -mikrometrissä käytetään 1M-luokiteltua laseria, joten suojavarusteita ei tarvita.

Hyödyt

  • Nopea mittausarvojen lähetys, jopa 2 000 mittausarvoa sekunnissa
  • Suuri mittausalue, korkea lineaarisuus ja toistettavuus
  • Mittausetäisyys jopa 2 metriä
  • Monisegmenttimittaus mahdollista
  • Tietojen lähtö kenttäväylän ja analogi-/digitaalikäyttöliittymien kautta

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109