Kompakti kiristysliikkeen anturi työstökoneille

13.04.2021

Induktiivisia LDR-14-Z20-antureita käytetään työkalujen kiinnitysasennon valvontaan työstökoneissa. Työstökoneen tämänhetkinen työkalun kiinnitystilanne voidaan määrittää tarkasti mittaamalla akselin tai karan tarkka asema. Näin työkalu voidaan pitää asianmukaisesti kiinnitettynä, mikä mahdollistaa parhaan työstölaadun ja minimoi vaurioiden riskin.
Uusi induSENSOR LDR-14 -anturi erottuu edukseen, sillä se vaatii varsin vähän asennustilaa ja tarjoaa erittäin tarkat tulokset. Kun se yhdistetään MSC7401-ohjauselektoniikkaan, saadaan tehokas mittausjärjestelmä, joka sopii erinomaisesti sarjatuotantosovelluksiin.
Yhdessä yksikanavaisen MSC7401-ohjauselektroniikan kanssa nämä induktiiviset anturit tekevät vaikutuksen tarkkuudellaan, kestävyydellään ja luotettavuudellaan.
Uudessa tuoteluettelossa on lisätietoja induSENSOR LDR-14 -anturista sekä sen tekniset tiedot.

Hyödyt

  • Kompakti muotoilu
  • Korkea mittaustarkkuus
  • Erikoistunut sijainnin mittauksiin työstökoneissa
  • Ei kalibroinnin tarvetta
Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109