Erittäin tarkka mittaus metallisilta pinnoilla

24.05.2021

Uudessa optoNCDT 1900LL -anturissa on erityinen sylinterimäinen linssi, joka laajentaa tavallisen valopisteen soikeaksi. Tämä laseranturi on suunniteltu vakaisiin etäisyyden mittauksiin strukturoiduilta ja metallisilta pinnoilta. Optinen keskiarvoistaminen soikean valopisteen avulla kompensoi pinnan epätasaisuutta. Lisäksi signaali optimoidaan älykkäiden ohjelmistoalgoritmien kautta. Tämä parantaa signaalin vakautta erityisesti kiiltävillä metallisilla, karkeilla ja strukturoiduilla pinnoilla.
Laserviivan vahvuudet tulevat esiin mittaustehtävissä, joissa edellytetään Z-akselin etäisyyden muutosta. X- tai Y-akselien liikkeissä mittausarvot ovat vakaampia kuin pisteantureilla.
Kompaktin koon, suuren nopeuden ja tarkkuuden yhdistelmä on optoNCDT 1900 -laserantureiden uniikki ominaisuus. Kuten vakiomalleillakin, LL-sarjan antureilla on korkea mittausnopeus, joka tarjoaa erinomaisen ympäristön valoisuuden siedon ja erittäin nopean valotusajan säätötoiminnon (Kehittynyt muuttuvien pintojen korjaus). optoNCDT LL -mallit ovat saatavilla 10 mm:n ja 25 mm:n mittausalueella.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109