thermoMETER CTM-4: Nopea ja kompakti infrapunapyrometri alhaisiin lämpötiloihin

23.06.2021

Micro-Epsilonin infrapunapyrometri mahdollistaa tarkat ja kosketuksettomat lämpötilan mittaukset lämpötila-alueella 0 – 500 °C. thermoMETER CTM-4 -pyrometrin mittausnopeus on markkinoiden paras. Aikaisemmat mallit toimivat millisekunnin nopeudella, mutta CTM-4-pyrometrilla lämpötilan mittaamiseen riittää vain 90 µs:n signaali. Lämpötila-arvo lähetetään 300 µs:n välein.

Laitteen spektrialue on 2,2 – 6 µm, mikä mahdollistaa käytön monissa erilaisissa sovelluksissa. Sen avulla voidaan mitata metalleja ja epämetalleja, kuten keramiikkaa tai muoveja. Mittausjärjestelmä soveltuu erityisen hyvin pakkausteollisuudessa käytetyn kuumaliiman nopeisiin mittauksiin. Lisäksi nopeasti liikkuvat osat, kuten rautatievaunujen pyörien laakerit ja jarrut, voidaan mitata junan liikkuessa.
Ohjauselektroniikka ja anturi asennetaan erilleen, mikä säästää tilaa, jotta laitteisto voidaan sijoittaa myös ahtaisiin paikkoihin. Mittausarvot voidaan lähettää eri käyttöliittymien kautta. Nopeaan parametrien asetukseen käytetään integroitua USB-liittymää. CompactPlus Connect -ohjelmisto sisältyy toimitukseen ja tarjoaa useita erilaisia asetusvaihtoehtoja.

Hyödyt

  • Suuri mittausnopeus takaa erittäin nopeisiin prosesseihin
  • Metallien ja epämetallien mittaus laajan lyhyen aallonpituuden spektrialueen ansiosta
  • Erinomaisesti teollisuussovelluksiin sopiva lämpötilan mittaus lämpötilasta 0 °C lähtien
  • Integroitu USB-liittymä

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109