Innovatiivinen 3D-anturi geometrian, muotojen ja pintojen inline-tarkistukseen.

14.09.2021

surfaceCONTROL 3D 3500 -anturi toimii optisen kolmiomittauksen periaatteella reunojen projektion pohjalta. Mitattavan kohteen pinnalle heijastetaan kuviojakso matriisiprojektorilla. Testikohteen pinnan hajaheijastamien kuvioiden valo tallennetaan kahdella kameralla. Tämän jälkeen testikohteen kolmiulotteinen pinta lasketaan tallennetusta kuviojaksosta ja kahden kameran tunnetusta keskinäisestä asettelusta suhteessa toisiinsa.

Erinomainen valinta inline 3D-tarkistuksiin

surfaceCONTROL 3D 3500 -anturia käytetään muotojen, geometrioiden ja pintojen inline-mittauksiin. Kompaktin muotoilunsa ja korkean mittaustarkkuutensa sekä suuren tiedonkäsittelynopeutensa ansiosta surfaceCONTROL 3D 3500 -anturi on suunniteltu integroitavaksi tuotantolinjoille, esim. hienomekaanisten osien 3D-mittauksiin. Tarkistaa voidaan esimerkiksi reikien välit, litteys ja asennuspintojen samantasaisuus, piirilevyjen sähkökomponentit tai kaiverretut 3D-tekstit.

Miksi surfaceCONTROL 3D 3500 on paras valinta?

  • Erittäin korkea z-akselin tarkkuus (jopa 0,4 µm)
  • Täydelliset 3D-kuvat jopa 0,2 sekunnissa
  • Mikrometrin tarkat kuvat laajoilla mittausalueilla
  • Hyvä yhteensopivuus erilaisten alustojen kautta

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109