3D-tilannekuva-anturi teollisiin mittaus- ja tarkastustehtäviin

11.01.2022

Suorituskykyinen surfaceCONTROL 3D 3200 -tilannekuva-anturi soveltuu erinomaisesti teollisissa sovelluksissa käytettäväksi. Se tarkastaa automaattisesti geometrian, muodon ja pinnat hajaheijastavilta pinnoilta. 3D-anturin ominaisuuksia ovat sen kompakti rakenne sekä suuri mittaustarkkuus ja nopea tietojenkäsittely.

Z-akselilla toistettavuus on jopa 0,6 μm, joten anturi tekee vaikutuksen erittäin tarkalla 3D-metrologiallaan. Gigabit Ethernet -liitännän kautta toteutetun suuren nopeuden datalähdön lisäksi se tarjoaa ylimääräisen I/O-liitännän. Tehokas 3DInspect-ohjelmisto, joka pystyy suorittamaan 3D-mittaus- ja tarkastustehtäviä, täydentää anturipaketin.

Yhteensopivuus 3D GigE Visionin kanssa helpottaa myös integrointia kolmannen osapuolen kuvankäsittelyohjelmistoihin. Kattava SDK asiakasohjelmistojen integrointiin täydentää ohjelmistopaketin. Anturi on saatavana kahdella eri mittausalueella: 80 mm ja 120 mm.

Edut

  • Suurin toistettavuus z-akselilla
  • Tehokas 3DInspect-ohjelmistotyökalu
  • Helppo integroitavuus, käyttöönotto ja parametrien määritys
  • 3D GigE Vision- ja GenICam-standardi
  • Kattava arviointiohjelmisto ja SDK

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109