3D-laserskannerit inline-sovelluksiin

22.03.2022

Micro-Epsilonin scanCONTROL 3D -laserskannerit mahdollistavat luotettavat 3D-mittaustulokset tuotantolinjalla. Ne toimivat erittäin tarkasti eri pinnoilla. Jopa 10 000 Hz:n mittaustaajuuden ansiosta ne ovat erittäin nopeita ja tarjoavat tarkkoja arvoja todellisia 3D-arvionteja varten. Lisäksi niiden pieni anturipaino tekee niistä ihanteellisen valinnan robottisovelluksiin. Tuotesarja kattaa laajan valikoiman, jossa mittausalueet ovat 25 x 15 mm – 200 x 300 mm, ja sitä voidaan käyttää sekä punaisella että sinisellä laserilla vaatimuksista riippuen.

ScanCONTROL 3D -laserskannerit perustuvat alan uusimpiin GigE Vision- ja GenICam-standardeihin, joten ne on mahdollista integroida monenlaisiin kuvankäsittely-ympäristöihin.
3DInspect-ohjelmisto on tehokas työkalu parametrien asettamiseen, arviointiin ja tulostamiseen. Lukuisat eri työkalut, automaatiotoiminnot ja rajapinnat mahdollistavat mitattujen arvojen luomisen, käsittelyn ja tulostuksen todellisten 3D-pistepilvien perusteella. 3DInspect on yhteensopiva myös surfaceCONTROL- ja reflectCONTROL-sarjan 3D-antureiden kanssa. Näin ollen käyttäjät hyötyvät yhtenäisestä, kattavasta ja käyttäjäystävällisestä ohjelmistoratkaisusta kaikille Micro-Epsilonin 3D-antureille. Jos haluat aiheesta lisätietoja tai ladata 3DInspect-ohjelmiston, napsauta tätä.

Edut

  • Todelliset 3D-pistepilvet ilman datan menetystä jälkikäsittelyn aikana
  • Nopeat ja erittäin tarkat 3D-mittaustulokset tuotantolinjalla
  • Käyttömahdollisuus eri pinnoilla
  • Pieni anturipaino, sopii robottisovelluksiin
  • Punaisen ja sinisen valon lasertekniikka
  • Yhteensopivuus GenICam-/GigE Vision -standardin kanssa helpottaa integrointia

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109