Elektroniikkakokoonpanojen tehokas moninkertainen testaus

22.03.2022

ColorCONTROL MFA-7 -LED-analysaattori tarkistaa tarkasti ja tehokkaasti LEDien oikeanlaisen värin, voimakkuuden ja toiminnan. Anturilla voidaan seurata samanaikaisesti jopa 28 mittauspistettä. Kukin mittauspiste on vapaasti määriteltävissä. Anturin tiedonsiirtotaajuus on 100 Hz ja sen dynaaminen alue on 1–50 000 lx. Myös toistettavuus on merkittävästi suurempi (xy ˂ ±0,000025) verrattuna aiempiin malleihin.

Mittausjärjestelmä erottuu edukseen käyttökohteiden joustavuuden ansiosta. Voit sijoittaa MFS-vastaanotinanturit mihin tahansa sijaintiin testikohteeseen nähden ja mukauttaa sen vastaavaan mittaustyöhön. Saatavilla on laadukkaita vastaanotinantureita, jotka on toteutettu muovikuituoptiikalla eri työpituuksille ja mittauspistekokoihin. Myös pituuksia ja lämpötila-alueita voidaan säädellä.
Ilmaista sensorTOOL-ohjelmistoa käytetään LED-analysaattorin parametrien määritykseen. Lisäksi ohjelmisto lukee ja tallentaa kaikkien mittauspisteiden mitatut arvot synkronisesti. Integroitu RS422-liitäntä mahdollistaa helpon liitettävyyden ohjausyksiköiden käsittelyä varten. Lisäksi MFA-7-sarjan malleissa on USB- ja RS232-liitännät.

Käyttökohteet elektroniikkateollisuudessa

ColorCONTROL MFA-7 LED -testijärjestelmiä käytetään muun muassa elektroniikkateollisuudessa piirilevyjen laadunvalvontaan puhdastiloissa (ICT). Anturit sijoitetaan täsmälleen LEDien yläpuolelle noin 1 mm:n etäisyydelle. Kompaktin rakenteensa ansiosta vastaanotinanturit voidaan integroida testineulojen tai testinastojen väliin, jotka puolestaan on kiinnitetty testisovittimen kanteen.
Micro-Epsilonin colorCONTROL MFA-7 -monipistevärintunnistusjärjestelmien merkittävin etu on mahdollisuus erilaisten toisistaan kaukana olevien mittauspaikkojen tarkastamiseen. Pieni anturipää ja ohuet optiset kuidut mahdollistavat käytön ahtaissakin asennuspaikoissa.

Edut

  • Tehokas jopa 28 LEDin moninkertainen testaus
  • Värin, voimakkuuden ja toiminnan testaaminen
  • Suuri tiedonsiirtonopeus
  • Hyvä toistettavuus
  • Vapaasti määritettävät tunnistuspisteet
  • Joustavat sijoitusmahdollisuudet
Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109