Erittäin kompaktit pienoisanturit konfokaalisiin siirtymän ja etäisyyden mittauksiin

26.04.2022

Micro-Epsilonin konfokaalisia antureita käytetään siirtymän, etäisyyden ja sijainnin mittaamiseen erittäin ahtaissa asennustiloissa. Ne ovat tehokkaimpia käytössä olevia optisia antureita. Uusi confocalDT IFS2402-0.5 -anturi laajentaa anturivalikoimaa. Se on suunniteltu 0,5 mm:n mittausalueille.
Sen etuja ovat erittäin kompakti muotoilu, vain 4 mm:n halkaisija, nanometrin resoluutio sekä ±18° mittauskulma. Nämä ominaisuudet mahdollistavat tarkat etäisyyden mittaukset jopa kaarevilta pinnoilta ja erittäin ahtaissa asennustiloissa.
Edellisiin malleihin verrattuna tässä anturissa on integroitu kaapeli, optimoitu lineaarisuus sekä yli kaksi kertaa niin suuri mittauskulma.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109