3D-mittaukset jopa viisinkertaisella suorituskyvyllä

23.08.2022

Saatavana on uusi laiteohjelmisto V53 scanCONTROL 30xx laserprofiiliskannereille. Tämä mahdollistaa innovatiivisen herkkyystoiminnon, jolla on mahdollista lyhentää valotusaikaa merkittävästi jopa 80 %. Tämän seurauksena laserskannereita voidaan käyttää jopa viisi kertaa suuremmalla nopeudella. Ne tarjoavat edelleen parhaan mahdollisen tarkkuuden prosessissa.
Järjestelmässä on viisi herkkyystasoa, jotka voidaan mukauttaa yksilöllisesti kyseiseen sovellukseen. Parametri on valittavissa suoraan scanCONTROL-määritystyökalujen versiossa 6.7 ja 3D-View-ohjelmiston versiossa 3.7. 3DInspectissä se on suoraan saatavana GenICam-parametrina. Profiilin enimmäistaajuus on edelleen 10 kHz.
Tarjoamme sinulle mielellämme uuden laiteohjelmiston. Ota yhteyttä oman yhteyshenkilösi tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109