Uutta: Pyörrevirtapohjaisten induktiivisten anturien määritystyökalu

23.08.2022

Pyörrevirta-antureille on ominaista niiden hyvä suorituskyky, alan paras helppokäyttöisyys ja erinomainen hinnan ja suorituskyvyn suhde. Näitä induktiivisia siirtymämittausjärjestelmiä voidaan käyttää monipuolisesti eri sovelluksissa, koska ne voidaan yhdistää Micro-Epsilonin maailman kattavimpaan anturivalikoimaan.

Jotta oikeanlaisen pyörrevirtajärjestelmän kokoaminen olisi mahdollisimman helppoa, olemme esitelleet uuden määritystyökalun. Teet omat tuotevalintasi mittausalueen perusteella aina ympäristöolosuhteisiin ja haluttuun käyttöliittymään asti. Näin saat sopivan ohjaimen, ja sitä vastaavan anturin tuote-ehdotuksena.
Kestävän rakenteensa ja suuren mittaustarkkuuden ansiosta pyörrevirta-anturit tarjoavat tarkkoja mittaustuloksia esimerkiksi voiteluvälyksen, lämpölaajenemisen, akseliliikkeiden sekä koneen osien ja käyttökomponenttien samankeskisyyden seurantaan. Anturit havaitsevat siirtymän, etäisyyden ja sijainnin ferromagneettisissa ja ei-ferromagneettisissa materiaaleissa ilman kosketusta. Ne sietävät erinomaisesti likaa, painetta ja äärilämpötiloja vaativissa teollisuusympäristöissä ja tuottavat korkean erottelukyvyn.

Siirry määritystyökaluun

Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109