Kapasitiivisten antureiden asennuskehys varmistaa suuren tarkkuuden

25.10.2022

Kapasitiiviset anturit voidaan asettaa tarkasti suhteessa toisiinsa uuden kiinnityskehyksen avulla. Tämä mahdollistaa erittäin tarkat mittaustulokset, sillä anturit sijaitsevat tarkasti samalla akselilla ja ovat näin yhdenmukaisesti. Kiinnityskehys on erittäin pienikokoinen, joten se mahtuu myös sellaisiin paikkoihin, joissa tilaa on rajallisesti.
Yhteen kiinnityskehykseen voidaan kiinnittää enintään kuusi anturia. Molemmat kaksi anturia muodostavat mittauspisteen, joten samanaikaiset mittaukset voidaan tehdä enintään kolmesta eri kohdasta. Kiinnityskehys on suunniteltu vastaamaan erikoisvaatimuksiin. Se on alipaineyhteensopiva ja erittäin lämpötilavakaa 100 °C:een lämpötilaan saakka. Tästä syystä kapasitiivista kiinnityskehystä käytetään myös suurta tarkkuutta edellyttävissä käyttökohteissa, kuten puolijohdeteollisuudessa levyjen tarkkoihin paksuusmittauksiin ja akkuteollisuudessa akkujen ja erotinkalvojen kaksipuolisiin paksuusmittauksiin.

Edut yhdellä silmäyksellä:

  • Suunniteltu tarkkuussovelluksille
  • Mikrometrin tarkkuus
  • Mittaus jopa kolmesta mittauspisteestä samanaikaisesti
  • Korkea lämpötilavakaus 100 °C:een saakka
  • Kalibroitava malli takaa entistä suuremman tarkkuuden
  • Kompakti muotoilu
  • Sopii alipaineeseen

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109