Tehokas laseranturi, jossa on integroitu EtherNet-/IP-liitäntä

25.10.2022

optoNCDT 1900 ‑laseranturit mittaavat siirtymää ja etäisyyttä erittäin tarkasti ja nopeasti. Uusi integroitu EtherNet-/IP-liittymä on toinen vaihtoehto luotettavalle liitännälle teollisuuteen. Integroidulla EtherCAT-liitännällä varustetut mallit ovat jo saatavana. Monissa käyttökohteissa tarvitaan useiden laitteiden ja koneiden tiivistä verkostoa. Tämä saavutetaan usein modernin kenttäväyläjärjestelmän avulla. Integroitu liittymä mahdollistaa Micro-Epsilonin antureiden helpon integroinnin Industrial Ethernet ‑ohjaimiin.

Nämä laseranturit ovat erittäin tehokkaita, tarkkoja ja kompakteja. Ne mittaavat siirtymät ja etäisyydet erittäin nopeasti ja ne on suunniteltu erityisesti nopeisiin prosesseihin. Niitä käytetään muun muassa ruiskuvalu-, pakkaus- ja CNC-koneissa, akkuteollisuudessa, älypuhelinten valmistuksessa, robotiikan käyttökohteissa ja puunkäsittelyssä.

Suora tiedonsiirto Industrial Ethernetin kautta auttaa välttämään A/D-muuntamisen aiheuttamat aikaviiveet. Datapoiminta oversampling-toiminnolla edistää myös mittausarvojen nopeaa saantia. Tämä mahdollistaa mitattujen arvojen tallentamisen tai siirtämisen neljä kertaa nopeammin kuin PLC-kortin kyselysykli muuten sallisi.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109