IPU: Tehokas teollisuustietokone automaattisiin 3D-arviointeihin

07.12.2022

Kaikki Micro-Epsilonin tuotevalikoiman 3D-anturit ovat yhteensopivia Industrial Performance Unit ‑yksikön kanssa ja ne on helppo ottaa tehokkaaseen käyttöön. Näitä ovat scanCONTROL-laserskannerit, surfaceCONTROL 3D ‑tilannekuva-anturit ja reflectCONTROL 3D ‑anturit. Lisäksi IPU tarjoaa täyden yhteensopivuuden ja inline-kapasiteetin käyttökohteessa.

Micro-Epsilon tarjoaa tehokkaiden 3D-antureiden valikoiman, johon kuuluvat tarkkuusanturi, tehokas Industrial Performance Unit ja helppokäyttöinen 3DInspect-ohjelmisto. Tämä mahdollistaa useiden 3D-mittaustehtävien suorittamisen tehokkaasti. Anturit ovat joustavia ja tarjoavat reaaliaikaiset 3D-arvinoinnit hajaheijastavilta, kiiltäviltä ja monenlaisilta muilta pinnoilta.

3D-anturit on yhdistetty IPU:hun GigE Vision ‑standardin kautta. Toimitukseen kuuluvan 3DInspect-ohjelmiston, jossa on Valid3D-tekniikka, ansiosta yksinkertainen antureiden parametrisaatio on mahdollista, mikä puolestaan mahdollistaa mittausten aloittamisen välittömästi. Industrial Performance Unit käsittelee suoraan kolmiulotteista dataa, joka arvioidaan ja määritetään 3DInspect-ohjelmiston kautta. Integroidut PROFINET-, EthernNet-/IP- ja Modbus-/TCP-liittymät ovat käytettävissä tuloksia varten.

Laitteisto on optimoitu teollisuuteen ja siinä on passiivinen jäähdytys. Kompakti yksikkö tarvitsee vain vähän tilaa. Tämän ansiosta yksikkö voidaan asentaa ohjauskaappiin tai suoraan koneeseen. IPU:hun voidaan liittää myös lisävarusteita, kuten näyttö, hiiri tai näppäimistö.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109