Sarjaratkaisu: Vankka induktiivinen mittari tehdasautomaatioon

07.12.2022

induSENSOR DTD on induktiivinen anturi, joka on optimoitu erityisesti inline-käyttökohteisiin, joissa resoluutio on mikrometritasolla. Ohjain on suojattu lialta ja kosteudelta vankalla ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kotelolla. Lisäksi DTD on erittäin lämpötilavakaa ja sekä iskun- että tärinänkestävä. Tämä takaa tarkat tulokset haastavissa teollisuusympäristöissä.

Anturin ja ohjaimen yhdistävä 3 metrin mittainen kaapeli on niin vankka, että sitä voidaan käyttää myös ketjukuljettimissa. Pääetuina ovat tehtaalla tehdyt asetukset ja kalibrointi, jolloin anturi on nopeasti ja helposti käyttövalmis Plug & Play ‑asennuksella. Sitä varten tarvitaan tilaa vain vähän, sillä anturin halkaisija on 8 mm ja ohjaimen 18 mm. Lisäksi anturi on nopea asentaa haluttuun asentoon asennustelineen avulla. Hinta on optimoitu sarjakäyttöön suurina määrinä. Mittauspäiden mittausalueet ovat ±1 mm, ±3 mm, ±5 mm ja ±10 mm. Järjestelmässä on säädettävä virta ja lähtöjännite sekä RS485-käyttöliittymä.

Induktiiviset anturit sopivat erityisesti automatisoituihin käyttökohteisiin laadunvalvontaan ja tuotannon tarkkailuun, kuten muodon, geometrian ja materiaalin testaukseen sekä asemointitehtäviin.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109