Uudet vaijerivetoanturit, joissa on laaja mittausalue ja CANopen-liittymä

15.08.2023

Micro-Epsilonin vaijerivetoantureita käytetään useilla teollisuuden aloilla. Yksi tärkeimmistä käyttökohteista ovat liikkuvat koneet. MK88- ja K100-sarjat sopivat erinomaisesti asennettaviksi tukiin ja teleskooppinostureiden puomeihin, joissa vaaditaan tavallisesti jopa 8 metrin mittausaluetta. Laajan, 6–8 metrin mittausalueen ansiosta antureita voidaan käyttää entistä joustavammin näissä ja muissa käyttökohteissa. Niissä on myös moderni CANopen-liitäntä. Erinomainen hinta-laatusuhde tekee niistä myös erityisen sopivia sarjatuotantosovelluksiin.

K100-sarja

Uusi ja laaja 8 metrin mittausalue, moderni CANopen-liittymä

MK88-sarja

Uusi ja laaja 6 metrin mittausalue, moderni CANopen-liittymä

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109