Erittäin tarkka paksuudenmittausjärjestelmä metallipinnoille

10.10.2023

thicknessSENSOR-järjestelmää käytetään kapeiden nauha- ja levymateriaalien, kuten metallin tai muovin, tarkkaan paksuuden mittaamiseen. Uusi thicknessSENSOR ILD1420LL -malli mahdollistaa entistäkin tarkemmat mittauksia metallipinnoilta. Tämä on niiden pienen ovaalin muotoisen mittauspisteen ansiota. Se kompensoi pinnan tekstuurit ja epätasaisuudet, jolloin anturit mittaavat huomattavasti tarkemmin.

Anturijärjestelmään kuuluu kaksi laserkolmiomittausanturia, jotka mittaavat kohdetta molemmilta puolilta. Integroitu arviointiyksikkö laskee paksuusarvot, jotka lähetetään analogisessa muodossa jännitteenä ja/tai virtana taikka digitaalisesti Ethernetin kautta. Kompaktin rakenteensa ansiosta järjestelmä voidaan integroida ahtaisiinkin tiloihin. Valmis järjestelmä tekee käyttöönotosta nopeaa ja helppoa.

Yksi eduista on käytännöllinen intuitiivinen web-liittymä. Jokaiselle mittaustehtävälle voidaan ladata yksilölliset asetukset. Asetustenhallintaan voidaan tallentaa jopa kahdeksan käyttäjäkohtaista asetusta, jotka voidaan myös viedä ulos. Järjestelmä erottuu edukseen kustannustehokkuutensa vuoksi ja sitä voidaan käyttää tietolähteenä dokumentaatiotarkoituksissa ja inline-valvontatehtävissä. Tämä mahdollistaa tuotantoprosessin tehokkaan automatisoinnin.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109