Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Kuinka määrittää kahvipapujen paahtoaste

Elintarviketeollisuudessa värianturit ovat välttämättömiä työkaluja laajan valikoiman tuotteiden laadun hallinnassa. Nämä anturit edistävät merkittävästi elintarviketuotannon korkeiden standardien täyttämistä. Esimerkiksi kahvipapujen paahtoaste, keksien ruskistumisaste tai sokerin puhtaus voidaan määrittää tarkasti. Erityisiä haasteita ovat tuotteiden epähomogeeninen pintarakenne ja tuotannon aikana kohonnut ympäristön lämpötila.

Optimaalinen ratkaisu on colorSENSOR CFO -anturi, jossa on heijastusanturi. Anturi tarkistaa luotettavasti kahvipapujen paahtoasteen jopa epähomogeenisilla pinnoilla ja jopa 400 °C:n lämpötiloissa. Sillä saavutetaan myös korkea tulosten toistettavuus ∆E-arvolla < 0,3. Tämä mittausratkaisu varmistaa luotettavan laadunvalvonnan ja suojaa samalla koneita saastumiselta, mikä maksimoi laadun ja tehokkuuden sekä minimoi koneen seisokit.