Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Värinmittaus: nopea, tarkka, monipuolinen

2023-colorsensor-cfo250.jpg

colorSENSOR CFO250 on erinomainen lisä Micro-Epsilonin väriantureiden ohjauselektroniikkavalikoimaan. colorSENSOR CFO100 ‑anturin mittausnopeus on 10 kHz ja colorSENSOR CFO200 ‑anturin 30 kHz, ja ne näyttävät tarkan tuloksen väreistä ja lähettävät mitatut arvot jopa muutamasta hertsistä alkaen. Uuden colorSENSOR 30 CFO250 ‑anturin mittausnopeus on 30 kHz, ja mittaustiedot lähetetään nyt huomattavasti nopeammin jopa 500 Hz:iin saakka, muutoin ominaisuudet ovat samat kuin aiemmin.

Tässä prosessissa opetettuja värejä verrataan nykyiseen mittausarvoon, ne arvioidaan sisäisesti ohjauselektroniikassa (OK/NOK) ja lähetetään jopa 30 kHz:n kytkentätaajuudella. Raakadata voidaan näyttää PLC:hen Labissa tai WYZ:ssa jopa 500 Hz:n taajuudella UDP-, RS232- tai USB-liittymän kautta. Yksinkertaisen kaksiosaisen 3-tavuprotokollan avulla data välitetään suoraan PLC:hen, jossa sitä voidaan käsitellä lisää.

Mittausdatan lähettäminen voi tapahtua jatkuvasti tai haluttaessa. Reunan tai tason liipaisimet ohjaavat myös mittauksen kestoa tai mitattujen arvojen määrää. colorSENSOR CFO250 yhdessä laajan anturipäävalikoiman kanssa sopii erityisesti nopeisiin prosesseihin, kuten rakeiden ja jauheiden sekoitusprosessien valvontaan tai laadunvalvontaan täyttölaitoksissa.

Edut

  • Soveltuu hyvin prosessinohjaukseen mittausarvojen (Lab, XYZ) nopean lähetyksen ansiosta, joka on jopa 500 Hz.
  • Datan liipaisinlähtö helpottaa mitattujen arvojen jatkokäsittelyä
  • Suuri väritarkkuus, useita liittymiä ja intuitiivinen käyttö