Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Konfokaaliset anturijärjestelmät nyt PROFINETillä ja EtherNet/IP:llä

confocalDT-IFD241x__900x370px.jpg

Micro-Epsilonin konfokaaliset  anturijärjestelmät ovat ainutlaatuisia maailmanlaajuisesti ja erittäin tarkkoja. Niitä käytetään siirtymän, etäisyyden ja sijainnin mittaamiseen. ConfocalDT IFD241x -sarjan mallit ovat korkean suorituskyvyn konfokaalisia antureita, joissa on integroitu ohjain.

Nämä ovat nyt saatavilla integroiduilla PROFINET- ja EtherNet/IP-kenttäväyläliitännöillä. Tämä tarkoittaa, että anturit on nyt varustettu kaikilla yleisillä teollisilla Ethernet-protokollilla.

ConfocalDT IFD241x -malleissa yhdistyy korkea tarkkuus ja kompakti muotoilu. Toinen etu on järjestelmien yksinkertainen integrointi, joka voidaan parametroida intuitiivisen web-käyttöliittymän kautta. Integroitu Industrial Ethernet -liitäntä (EtherCAT) varmistaa, että asetukset otetaan automaattisesti käyttöön PLC-ympäristössä. Siksi ohjelmointiympäristön monimutkaiset asetukset eivät ole tarpeen. Yhteys muodostetaan automaattisesti IFD241x-anturijärjestelmiin.

Anturi voidaan integroida EtherCATin, PROFINETin tai EtherNet/IP:n kautta väyläjärjestelmään standardiprotokollien (TCP, UDP, FTP) mukaisesti, mikä helpottaa tiedonsiirtoa.