Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Pyörrevirta-anturit: erinomaista tarkkuutta teollisuussovelluksissa

Portfolio induktive Wirbelstromsensoren

eddyNCDT-sarjan pyörrevirtaan perustuvat induktiiviset anturit on suunniteltu dynaamiseen siirtymän, etäisyyden, sijainnin ja oskillaation tunnistamiseen. Ne mahdollistavat erittäin tarkat mittaukset sekä ferromagneettisista että ei-ferromagneettisista materiaaleista. eddyNCDT sietävät erinomaisesti haastavien teollisuusympäristöjen likaa, painetta ja lämpötiloja ja tarjoavat erittäin korkean erottelutarkkuuden. Teollisuuden tarpeisiin optimoidun minikokoisen rakenteensa ja korkean mittaustarkkuutensa ansiosta näitä antureita käytetään muun muassa voiteluvälien, lämpölaajenemisen ja akselien liikkeiden valvontaan sekä sen varmistamiseen, että koneiden osat ja voimansiirtokomponentit liikkuvat sujuvasti.

Kestävä anturin rakenne

Anturit on optimoitu teollisuuskäyttöön. Ne sietävät erinomaisesti lämpötilavaihteluita, pölyä, likaa ja öljyä ja kestävät jopa 2 000 baarin painetta. Niiden suojausluokka on jopa IP67. Minikokoisen rakenteensa ansiosta ne on helppo integroida ahtaisiin tiloihin.

Tehokkuus

Tehokkaat ja induktiiviset eddyNCDT 3060/3070 -mittausjärjestelmät on suunniteltu erittäin nopeisiin ja tarkkoihin mittauksiin. Tehdaskalibroitu sekä ferromagneettisille että ei-ferromagneettisille materiaaleille. Yhdessä älykkään signaalinkäsittelyn kanssa nämä ovat erinomainen ratkaisu teollisiin siirtymämittauksiin. Lisäksi saatavilla on laajennettuja toimintoja, kuten 5-pistekalibrointi, kytkentä- ja lämpötilalähdöt sekä useiden ominaisarvokäyrien tallennus.

Anturin valintatyökalu

Verkkosivulla on valintatyökalu, joka auttaa oikean anturin valitsemisessa. Se helpottaa kuhunkin sovellukseen sopivimman anturi-ohjauselektroniikkayhdistelmän löytämisessä.

Konfiguraattoriin

Edut yhdellä silmäyksellä

  • Tarkkuus
  • Nopea ja kosketukseton mittaus
  • Asiakaskohtaiset mukautukset ovat mahdollisia
  • Kestävä anturi teollisuuden mittaussovelluksiin
  • Laaja tuotevalikoima mahdollistaa käytön erilaisissa sovelluksissa
  • Anturin, kaapelin ja elektroniikan aktiivinen lämpötilan kompensointi
  • Lämpötila-alue -40 °C ... yli 200 °C