Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Suorituskykyinen laserskanneri

High-Performance Laser-Scanner

Uuden sukupolven scanCONTROL 30xx -laserprofiiliskannerit ovat erittäin tehokkaita ja tarkkoja, ja niitä on mahdollista mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin. Laserskannerit tunnetaan tarkkuudestaan, ja niiden avulla voidaan tuottaa kalibroituja profiilitietoja noin 5,5 miljoonalla pisteellä sekunnissa, ja ne niiden resoluutio on jopa 2048 pistettä profiilia kohden. Skannerit ovat saatavilla 25 mm:n ja 50 mm:n mittausalueilla, ja niitä käytetään erittäin tarkkoihin 2D/3D -profiilimittauksiin automaatiossa, tuotannossa ja prosessinseurannassa sekä laadunvalvonnassa. Innovatiivinen tuotevalikoima on monipuolinen, ja sen eri suorituskykyluokat ja käyttötilat mahdollistavat anturien helpon mukauttamisen yksilöllisiin mittaustehtäviin.

Punainen ja sininen laser

Vaativia pintoja varten on punaisen laserin lisäksi saatavana sinistä laseria käyttävä teknologia. Micro-Epsilonilla on patentti sinisillä lasereilla tehtäviin mittauksiin, joissa kohde on punaisena hehkuva kohde, jonka lämpötila on yli 700 °C, tai joissa kohde on (puoli)läpinäkyvä. Läpinäkyviä kohteita ovat muovi, lasi, liimat, silikonit, maalit, pinnoitteet, pleksilasi ja tiivisteet. Verrattuna punalaserdiodiantureihin sinistä laseria käyttävät skannerit tarjoavat monissa mittaustehtävissä merkittäviä etuja. Sininen laserviiva mittaa terävästi orgaaniset tai hehkuvat materiaalit tai puoliläpinäkyvät kohteet, mikä takaa vakaat ja tarkat tulokset.

HDR-tila

ScanCONTROL 30xx tuottaa tarkat tulokset myös epäyhtenäisillä ja tummilla pinnoilla. Tämä on mahdollista innovatiivisen HDR-tilan ja parannetun automaattisen valotuksen ansiosta. Eri valotukset suoritetaan samanaikaisesti, minkä vuoksi jopa liikkuvat kohteet tunnistetaan luotettavasti.

Gateway II on nyt saatavana esiohjelmoituna

ScanCONTROL-yhdyskäytävän avulla voit käyttää eri käyttöliittymiä mittausarvojen lähettämiseen. Yhdessä SMART-anturin kanssa mittaustulokset voidaan lähettää Ethernet-, PROFINET-, Ethernet/IP- tai EtherCAT-liitännän kautta. Hyödynnä esiohjelmointipalvelua ja yksinkertaista asennusta. Saat tarpeitasi ja IP-osoitettasi varten mukautetun yhdyskäytävän, minkä ansiosta laite on heti käyttövalmis. Lisäksi saat varmuuskopion kokoonpanostasi.

Uusi skannerin määritystoiminto helpottaa oikean anturin valintaa

Laserprofiiliskannerissa on optimoitu online-konfiguraattori. Tarpeiden mukaan voit määrittää tarvittavan mittausalueen, profiilitaajuuden, laserin värin ja haluamasi tietojenkäsittelytavan. Näet suoraan sopivat anturit.

Siirry konfiguraattoriin