Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Entistä suorituskykyisemmät scanCONTROL-laserskannerit

leistungsstarke Laser-Scanner für große Messbereiche

Micro-Epsilonin laserprofiiliskannerit ovat tarkkuudeltaan ja mittausnopeudeltaan maailman tehokkaimpia. scanCONTROL 3000 -sarjan suorituskykyä on nyt entisestäänkin parannettu: tietojen keruun ja lähetyksen nopeutta on lisätty jopa 10 miljoonaan mittauspisteeseen sekunnissa ja SMART-antureiden profiilin laskentaa ja arviointia on nopeutettu 60 %. Micro-Epsilonin SMART-skannerit ovat nyt profiiliarviointien teossa maailman nopeimpien joukossa. Tämä lisääntynyt nopeus on käytössä kaikissa nykyisissä scanCONTROL SMART -malleissa sacanCONTROL Configuration Tools 6.8 -päivityksellä. Yhdessä uuteen v54-laiteohjelmistoon päivittämisen kanssa älykkäiden scanCONTROL 30xx -antureiden arviointinopeus kasvaa jopa 60%.

Uusi scanCONTROL 30xx -sarjan v54-laiteohjelmisto myös kasvattaa pistenopeuden jopa 10 miljoonaan mittauspisteeseen sekunnissa aikaisempaan 7,5 miljoonaan pisteeseen nähden. Tämä nopeuttaa toimintaa noin 33 % riippumatta siitä, käytetäänkö SMART- vai COMPACT-anturia.

scanCONTROL suurille mittausalueille

scanCONTROL-laserskannereilla profiilinmittaukset onnistuvat nyt lähes kaikilta pinnoilta. scanCONTROL LLT30xx -sarjalle on nyt saatavilla kaksi uutta mittausaluetta. Anturit kattavat 430 x 390 mm:n ja 600 x 600 mm:n mittausalueet ja mahdollistavat monia uusia käyttösovelluksia. Ne ovat saatavilla eri versioina punaisella laserilla. Yhdessä uusien mallien kanssa tuotevalikoima kattaa nyt mittausalueet 10 millimetristä 600 millimetriin. Näin laserskannerit voivat tunnistaa tarkasti pienimmätkin yksityiskohdat, mutta niillä voidaan mitata luotettavasti myös suuria kohteita suurella mittauksen aloitusetäisyydellä.