Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Entistäkin tehokkaammat inline-paksuusmittaukset

NLDE2401_thicknessGAUGE_CL_CLP_CC__900x370px.jpg

OEM-sovelluksiin soveltuvat thicknessGAUGE inline-paksuusmittausjärjestelmät ovat nyt entistäkin tehokkaampia. Järjestelmiä on saatavilla kolmena eri versiona: laserantureilla, laserskannereilla tai konfokaalisilla antureilla varustettuina. Ne mahdollistavat parhaat mahdolliset mittaustulokset hyvin erilaisista mittauskohteista.

Nämä uudet anturimallit mittaavat nyt entistä nopeammin ja suuremmilla mittausalueilla. Kolmen erilaisen anturityypin ansiosta järjestelmät mukautuvat helposti erilaisiin mittaustehtäviin ja niillä voidaan mitata varsin erilaisia pintoja ja materiaaleja.

Heti käyttövalmiit thicknessGAUGE-järjestelmät tarjoavat tehokasta Micro-Epsilonin anturitekniikkaa, kattavan ohjaus- ja arviointiohjelmiston sekä mekaanisen liikkuvan akselin ja automaattisen kalibroinnin. Lisäksi entistä alhaisempi 24 V:n syöttöjännite helpottaa integroimista.

Sähkömekaanisella käyttölaitteella varustetun lineaariyksikön ansiosta nämä kompaktit C-runkoiset laitteet voidaan sijoittaa kiinteisiin mittauspisteisiin ja niillä voidaan suorittaa myös liikkuvia mittauksia. Automaattinen kalibrointiyksikkö kompensoi lämpötilan vaikutukset. Saatavilla on tehokas ohjelmistopaketti toimitukseen sisältyvän monitoimi-kosketuspaneelilla varustetun IPC:n kautta.