Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Elektroniikkakokoonpanojen luotettava LED-testaus

LED-Prüfung auf Elektronikbaugruppen

ColorCONTROL MFA-7 -LED-testausjärjestelmä testaa tarkasti ja tehokkaasti LEDien oikeanlaisen värin, voimakkuuden ja toiminnan. Ohjauselektroniikalla voidaan seurata samanaikaisesti jopa 28 mittauspistettä. Kukin mittauspiste on vapaasti määriteltävissä. Ohjauselektroniikan tiedonsiirtotaajuus on 100 Hz ja sen dynaaminen alue on 1–50 000 lx. Toistettavuus on xy < ± 0,000025.

Saatavilla on laadukkaita vastaanotinantureita, jotka on toteutettu muovikuituoptiikalla eri työpituuksille ja mittauspistekokoihin. Myös pituuksia ja lämpötila-alueita voidaan säädellä. Ilmaista sensorTOOL-ohjelmistoa käytetään LED-analysaattorin parametrien määritykseen.

Kuinka MFA-7 tarkistaa elektroniikkamoduuleiden LED-valojen toiminnan?

colorCONTROL MFA -sarjan LED-testijärjestelmiä käytetään elektroniikkakokoonpanojen asianmukaisen toiminnan tarkistamiseen. Ne tunnistavat LED-valot valmiiksi kootuilta levyiltä. Moniasemainen colorCONTROL MFA-28 -värintunnistusjärjestelmä toimii 28 vastaanotinanturilla, jotka vastaanottavat valon levyn LED-valoilta. Tämän jälkeen ne välittävät sen suoraan ohjauselektroniikalle valokuituja käyttäen. Pienen kokonsa ansiosta vastaanotinanturit voidaan sijoittaa testineulojen tai testinastojen väliin jotka puolestaan on kiinnitetty testisovittimen kanteen.

Sisäisen arvioinnin jälkeen signaali välitetään Rs422-liittymän kautta korkeamman tason ohjauselektroniikkaan jatkokäsittelyä varten, jotta LED-valojen asianmukaiset väriarvot, voimakkuus ja asennuspaikat voidaan varmistaa. Lisäksi vialliset LED-valot tunnistetaan. Monipisteisten colorCONTROL MFA -järjestelmien suurin etu on erilaisten mittausasemien testaaminen. Asemat voivat olla toisistaan kaukanakin.