Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Seuraavan sukupolven konfokaaliset anturit sarjaintegrointiin

Konfokale Sensoren der nächsten Generation

Uudet kompaktien konfokaalisten antureiden confocalDT IFD2410- ja IFD2415-sarjat tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn yhtenäisessä kotelossa integroidun teollisen Ethernet-liitännän kanssa. Vankka rakenne ja IP65-sertifioitu kotelo sekä houkutteleva hinta-laatusuhde tekevät näistä antureista erinomaisesti sopivia teolliseen sarjatuotantoon. Antureita käytetään tarkkoihin etäisyyden ja paksuuden mittauksiin muun muassa inline-valvontakoneissa, koordinaattien mittauslaitteissa, robotiikassa, 3D-tulostuksessa ja taso- ja pakkauslasin paksuuden valvonnassa sekä elektroniikkakokoonpanojen testauksessa.

Läpinäkyvien materiaalien osalta voidaan käyttää enintään 5 kerroksen monikerrosmittausta. CCD-tekniikan aktiivinen valotusajan säätö mahdollistaa nopeat ja vakaat mittaukset monenlaisilta pinnoilta, myös dynaamisissa mittausprosesseissa jopa 25 kHz:iin saakka.

Tilaa säästävä IP65-kotelointi puolestaan mahdollistaa nopean integroinnin laitteisiin ja koneisiin, sillä kuituoptiikkakaapelia ei tarvita. Integroidun teollisen Ethernet-liitännän (EtherCAT) ansiosta suora integrointi PLC:hen on mahdollinen.

KYLLÄ

  • Etäisyyden mittaaminen, paksuuden mittaaminen ja monikerrosmittaukset kompaktilla anturijärjestelmällä
  • Korkea resoluutio ja mittausnopeus
  • Helppo integrointi, sillä optista kuitua ei tarvita
  • Intuitiivinen toiminta web-liittymän kautta
  • Optimoitu teollisuuskäyttöön
  • Teollinen Ethernet-liitäntä (EtherCAT)