Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

sensorTOOL-anturityökalu helpottaa induktiivisia monikanavamittauksia

induktive Mehrkanalmessung mit sensorTOOL

Induktiiviset monikanavaiset MSC7602- ja MSC7802-ohjauselektroniikat ovat yhteensopivia monien eri LVDT- ja LDR-siirtoantureiden ja mittareiden kanssa. Ohjauselektroniikkaa voidaan käyttää koneenrakennuksen ja automaation sijaintimääritystehtäviin, laadunvalvonnan muototarkastuksiin ja geometrisiin tarkastuksiin kentällä, testijärjestelmien materiaalitarkastuksiin sekä kiristysliikkeen mittauksiin.

Induktiiviset mittausjärjestelmät erottuvat edukseen erinomaisen signaali- ja lämpötilavakautensa sekä luotettavuutensa ansiosta. Nämä järjestelmät voidaan mukauttaa sarjatuotantosovellusten asiakasvaatimusten mukaan. Ohjauselektroniikka on suunniteltu erityisesti teollisuuskäyttöön. Mallista riippuen asennus voidaan tehdä myös tilaa säästävillä DIN-kiskoilla. Tämä asennustapa mahdollistaa suoran integroinnin ohjauselektroniikkakaappiin. Olosuhteiltaan ankariin teollisuusympäristöihin on saatavilla vankat alumiinivalukotelot, joissa on suojausluokkana IP67.

Micro-Epsilon suosittelee uusinta sensorTOOL-anturityökalun versiota 1.6.0, jotta käyttö olisi mahdollisimman helppoa. Se on aiempaakin käyttäjäystävällisempi ja tukee antureiden nopeaa käyttöönottoa. Lisäksi työkalu mahdollistaa helpon parametrien määrittämisen ja tietojenkäsittelyn monikanavaisten sovellusten kautta. Monen anturin mittausarvot voidaan näyttää samassa kaaviossa.

Micro-Epsilon sensorTOOL-anturityökalu korvaa aiemmat tuotesidonnaiset ratkaisut ja tukee koko Micro-Epsilon-tuotevalikoiman antureita.

Seuraavat tuoteryhmät ovat yhteensopivia sen kanssa:

optoNCDT, optoNCDT ILR, confocalDT, interferoMETER, optoCONTROL, eddyNCDT, capaNCDT, colorSENSOR, colorCONTROL ja induSENSOR