Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Nauhojen synkronoitua monikanavaista leveysmittausta

Synchrone Mehrkanal-Breitenmessung von Bändern

Hiilinauhat leikataan leikkauskoneissa eri levyisiksi paloiksi. Tämä edellyttää jokaisen yksittäisen nauhan tarkkaa mittaamista. Tästä mittaushaasteen ratkaiseva 24 optoCONTROL 2520 -mikrometrit, joilla on korkea lineaarisuus ja jopa 5 µm:n toistettavuus.

Mikrometrillä voidaan mitata useita segmenttejä tai suikaleita samaan aikaan, saada tulokset synkronoidusti ja lähettää ne sen jälkeen. Useita optoCONTROL 2520 -antureita voidaan käyttää synkronoidusti toistensa kanssa. Nauhojen ja leikkauskoneiden osalta tämä mahdollistaa useiden suikaleiden samanaikaiset segmenttimittaukset. Kaistaleveyden lisäksi on mahdollista määrittää samanaikaisesti muita mittausarvoja, kuten nauhojen keskiasento. Usein on mitattava myös pienempiä, vain muutaman millimetrin suikaleita. Tätä varten käytetään optisen ODC2520-mikrometrin monisegmenttitilaa, joka tunnistaa jopa kahdeksan erillistä suikaletta 46 mm:n tai 95 mm:n sisällä ilman, että mittausohjelmaa tarvitsee muuttaa.

Tietojen lähetys on nopeaa ja helppoa analogisten ja digitaalisten liittymien ansiosta. Lasermikrometreissä on integroidut, nykyaikaiset liitännät, kuten Ethernet tai EtherCAT, sekä kenttäväylälaajennukset. optoCONTROL-mikrometrejä käytetään laaduntarkastukseen inline-sovelluksissa ja koneenrakennuksessa. Myös letkut ja ekstruusiotuotteet, kuten tangot tai muoviputket, tunnistetaan lasermikrometrien avulla erittäin tarkasti.

Edut yhdellä silmäyksellä

  • Useiden tarkkuusmikrometrien synkronointi
  • Nopea tietojen lähetys moderneilla Ethernet-, EtherCAT- ja RS422-liittymillä sekä analogisesti
  • Usean nauhan samanaikaiset segmenttien mittaukset
  • Yhdistettävät kaistaleveydet
  • Nopea tietojen lähetys