Yhteystiedot
Lataukset

Asetustyökalut

Configuration Tools: Parametrisointiohjelmisto scanCONTROL-ohjelmistolle

scanCONTROL Configuration Tools on scanCONTROL-antureiden konfigurointiohjelmisto Windows PC:lle.Sitä käytetään kaikkien scanCONTROL-antureiden konfiguroinnissa. Se auttaa sinua anturin käyttöönotossa, profiilien näyttämisessä ja profiilien tallentamisessa/lataamisessa sekä tulosten siirrossa.

Configuration Tools sopii erityisesti käytettäväksi yhdessä scanCONTROL SMART -anturin kanssa.Se määrittää parametrit monimutkaisille mittaustehtäville suoraan anturin ohjauselektroniikassa, mukaan lukien kaikki ulostulot.

Download scanCONTROL Configuration Tools

scanCONTROL-antureiden määrittäminen

Kaikki scanCONTROL-anturit tarjoavat useita eri vaihtoehtoja ja asetuksia. Kaikkia näitä asetuksia voidaan muokata Configuration Tools -ohjelmistossa. Yksi vaihtoehto on avata suoraan anturimatriisin kuva ja asettaa anturin optimi kohteeseen nähden. Tämä näkymä avaa matriisin reaaliaikaisen kuvan ja auttaa poistamaan kohteen pinnan heijastuksia.

Näytä, tallenna, lataa ja siirrä profiileja

Yksi profiili koostuu jopa 1280 kalibroidusta mittauspisteestä anturin tyypistä riippuen. Nämä profiilit siirretään FireWire- tai lähiverkkoliitännän kautta PC:lle. scanCONTROL Configuration Tools -tarjoaa mahdollisuuden näiden profiilien reaaliaikaiseen näyttämiseen tai tallentamiseen. Tämä on ehdottoman tärkeä ominaisuus erityisesti erittäin nopeissa prosesseissa, sillä profiilien uudelleenlataaminen ja profiilien analysointi askel askeleelta on mahdollista myös jälkikäteen.Lisäanalyysin luomiseksi profiilien siirtäminen on myös mahdollista MS Excel-yhteensopivassa muodossa.

Plug&Play-ratkaisu mittaustehtäville

SMART-sarjan anturit on varustettu älykkäillä ohjaimilla perusprofiiliarvioinnin tekemiseen ilman erillistä laitteistoa (IPC tai vastaava). Configuration Tools -ohjelmisto on suunniteltu helppoon SMART-anturin profiilin analysointialgoritmien parametrien määrittämiseen. Ajatuksena on ratkaista monimutkaisia mittaustehtäviä yhdistelemällä pieniä ohjelmia, kuten laita, kulma, äärimmäisyys, ura tai sauma yhdessä itsenäisessä ratkaisussa ilman ohjelmointiosaamista.

Mittaustehtävien parametrisointi

Configuration Tools -ohjelmisto tarjoaa 30 eri valittavaa ohjelmaa. Valittavat ohjelmat voidaan konfiguroida nopeasti ja yksinkertaisesti käyttämällä hiirtä signaalin vuorovaikutuksessa. Tulos esitetään sekä visuaalisena profiilina sekä numeerisesti näytöllä.

Esimerkiksi kulman mittaamiseksi valitset yksinkertaisesti kaksi referenssilinjaa, joiden välinen kulma lasketaan.Jokainen mittausohjelma antaa myös mahdollisuuden profiilin mielenkiintoisten alueiden leikkaamiseen. Epästaattisissa mittaustehtävissä on käytettävissä myös yksittäinen dynaaminen seuranta jokaiselle ohjelmalle ja se voidaan määrittää helposti ankkuripistettä käyttämällä.

Tulosten yhdisteleminen

Saatavia mittausarvoja voidaan yhdistellä yksittäisten mittausohjelmien parametrisoinnin jälkeen. Tällä helpolla tavalla voidaan paikantaa useita kulma-arvoja, laskea pisteiden välisiä etäisyyksiä tai suoria linjoja tai projisoida pisteitä suorille linjoille. Mittaustehtäviä, joita ei voida ratkaista yksittäisellä scanCONTROL Configuration Tools -ohjelmiston mittausohjelmalla, voidaan ratkaista ilman  ulkoista laskentaa. Mittaustulosten yhdistelmät voidaan syöttää ulos suoraan anturista reaaliaikaisesti. Mittaaminen on melkein rajattoman joustavaa.

Mittausarvosekvenssin analysointiohjelma

Tulosten seuranta -analyysityökalua käyttämällä valittujen tallennettujen profiilien ja reaaliaikaisten profiilien mittausarvosekvenssit voidaan näyttää ja analysoida, mikä mahdollistaa mittausten arvioinnin. Lisäksi saatavana on integroitu cgm-analyysi (cgm - suorituskyvyn mittaus) ja muut tilastolliset parametrit (esim. raja-arvon ylittäminen, keskimääräiset arvot).Ohjelmisto mahdollistaa näiden arvojen viemisen arkistoitavaksi tai laskentataulukoon lisäanalysointia varten.

Ulostulosignaalit ja tulokset

Kun kaikki tarvittavat ohjelmat on konfiguroitu, ohjelmisto tarjoaa yleiskatsauksen kaikista mittaustuloksista. Määrittämällä raja-arvot voidaan suorittaa myös hyvä/huono-arviointi, mutta monimutkaisissa tapauksissa voidaan käyttää myös logiikkatoimintoja (AND, OR, XOR) tiettyjen ehtojen tarkistamiseksi.

Käyttäjä voi päättää, kuinka tulokset välitetään anturilta (valittavina esim. Ethernet UDP, Profinet tai digitaalinen ”OK/EI-OK”-signaali) ja tallentaa nämä asetukset parametreina SMART-anturin (tai gapCONTROL-anturin) päähän, minkä jälkeen anturi voidaan kytkeä irti tietokoneesta. Profiilit analysoidaan tämän jälkeen suoraan anturissa, eikä tietokonetta enää tarvita.

Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.