Yhteystiedot
Lataukset

Ohjelmistojen integrointi

Sovellusohjelmiston integrointi

scanCONTROL-anturit hankkivat jokaiselle mittaukselle 2D-profiilin kohteen pinnasta. Nämä profiilit voidaan siirtää omaan sovellukseen pistejoukkona tai ne voidaan koostaa useiden profiilien tuloksista. Jokainen profiili koostuu tietystä määrästä kalibroituja mittauspisteitä ja sisältävät lisätietoja, kuten intensiteetin, aikaleiman tai laskurin tiedot. Tiedonsiirron lisäksi anturi voidaan konfiguroida täysin sovelluksen avulla.

Antureiden konfigurointi ja tiedonsiirto voidaan toteuttaa usealla eri tavalla.

ScanCONTROL-kehitystyökalu on suunniteltu auttamaan kehittäjiä integroimaan ScanCONTROL-anturit omaan scanCONTROL SDK-pakettiin (LLT.DLL) perustuvaan sovellukseensa:

 • Täydellinen integrointiesimerkki lähdekoodilla
 • Skannerin parametrien MouseOver-ominaisuus näyttää siihen liittyvän DLL-toiminnon
 • Luku- ja kirjoitusoikeudet anturirekistereihin
 • Kaikkien käytettävissä olevien lähetystilojen visualisointi skanneritietoihin

Lataa scanCONTROL-kehitystyökalu

scanCONTROL C/C++ -kirjasto tukee sekä dynaamista että staattista siirtoa ja tukee stdcall ja cdecl muotoja oletusarvoisina kutsukäytäntöinä. Kaikki toiminnot on kuvattu yksityiskohtaisesti mukana tulevassa käyttöliittymädokumentaatiossa. scanCONTROL C/C++ SDK sisältää myös useita ohjelmointiesimerkkejä.

scanCONTROL C/C++ SDK -integraatiomoduuli sisältää:

 • LLT.DLL-kirjaston
 • Käyttöliittymän ja scanCONTROL-dokumentaation
 • C++ -ohjelmointiesimerkit (esim. anturin triggaaminen, tulosten keräys-moodi)
 • C#, Python ja VB .NET -ohjelmointiesimerkin

Lataa scanCONTROL Windows SDK

Linux-käyttö mahdollistaa avoimen lähdekoodin C-kirjasto, johon on lisätty muutama tärkeä ohjaustoiminto scanCONTROLille. C++ -lisäkirjaston ansiosta anturi ja kaikki sen toiminnot voidaan integroida nopeasti käyttöystävälliseen ohjelmistorajapintaan.Tämä kirjasto perustuu GeniCam-standardiin, minkä vuoksi anturia on mahdollista ohjata joko GeniCam-komennoilla tai suoraan dokumentaatiossa luetelluilla ohjausparametreilla. Integroinnin tueksi (esim. liipaisimet, säilöt) on saatavana esimerkkiohjelmia. Käyttö ARM-pohjaisissa tietokoneissa (esim. Raspberry Pi) on mahdollista tietyin rajoituksin.

Download scanCONTROL Linux SDK

scanCONTROL-instrumenttiajuri LabVIEW tukee scanCONTROL-antureiden nopeaa integrointia National Instruments -yhtiön LabVIEWiin. Voit raahata ja pudottaa moduuleita suoraan toiminnepaletista VI:hin päästäksesi scanCONTROL-anturiin ja sen perusasetuksiin. scanCONTROL-integraatiota kuvaavat VI-esimerkit toimitetaan myös tämän paketin mukana.

scanCONTROL-antureiden integraatio perustuu Micro-Epsilonin C/C++ -kirjastoon (LLT.DLL). Yksityiskohtaisessa dokumentaatiossa esitetään myös erityisen anturin lisäparametrin määrittäminen.

scanCONTROL-instrumenttiajuri LabVIEW-ohjelmistolle:

 • Kehitetty National Instruments -yhtiön LabVIEW-instrumenttiajurin ohjeistusten mukaisesti.
 • Tukee LabVIEW 2012 ja myöhempiä versioita
 • Koostuu 32-bittisistä ja 64-bittisistä instrumenttiajureista
 • Heppo ja nopea pääsy kaikkiin määrityksiin toiminnepaletin kautta
 • Tukee FireWire- ja lähiverkkoliitäntää
 • VI-esimerkit
 • Yksityiskohtainen dokumentaatio scanCONTROL-antureiden integroimiseksi LabVIEW-ohjelmistoon.

Lataa scanCONTROL-instrumenttiajuri LabVIEW-ohjelmistolle

Jokainen scanCONTROL-anturi täyttää AIA:n (Automated Imaging Association) GigE Vision -standardin (Gigabit Ethernet for Machine Vision) vaatimukset.Standardia käytetään yleisesti kuvankäsittelyteollisuudessa, joten kaikki tavalliset tietokoneen kuvankäsittelyohjelmat tukevat sitä. Standardi varmistaa nopean ja sulavan yhdistämisen erilaisiin kuvankäsittelyohjelmistopaketteihin, myös 3D-analysointiin.GigE Vision takaa optimaalisen tietoturvan, täydellisen suorituskyvyn ja lyhyen suunnitteluajan käyttöönoton aikana. GigE Vision perustuu Gigabit Ethernetiin, ja sen siirtonopeus on huippuluokkaa. Ethernet-tekniikan etuihin kuuluu muun muassa mahdollisuus käyttää pitkiä kaapeleita ilman toistimia tai keskittimiä sekä edullisten verkkokomponenttien käyttömahdollisuus. GigE Vision -standardi on avoin sovelluskehys laserskannerin ja PC:n välistä tiedonsiirtoa (esim. profiilit, tietojoukot) ja ohjaussignaaleja varten. Infrastruktuurin topologia tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia yksittäisten ja useiden skannereiden käyttöön.

Uusi scanCONTROL AIK -sovitin mahdollistaa nopean integroinnin Cognex VisionPro -ohjelmistoon Cognex AIK -palvelimen kautta. Siinä yhdistyvät Cognex VisionPro -ympäristön edut nopeiden ja luotettavien sovellusten luomiseksi sekä alkuperäisen scanCONTROL-integraation hyödyt.

AIK-sovitinta voidaan käyttää Cognex Range Images -kuvien luomiseksi scanCONTROLin mittauspisteistä, jotta niitä voidaan käsitellä kätevästi Vision Pro -algoritmeilla. Tämän lisäksi kaikki scanCONTROL-antureiden tunnetut konfigurointivaihtoehdot ovat käytettävissä.

Jotta pääset nopeasti alkuun, scanCONTROL AIK -sovitin sisältää yksityiskohtaisen oppaan kaikista anturin asetuksista ja tarvittavista konfigurointivaiheista Cognex Vision Pro:ssa.

Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.