Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

Laserskanneri, joka on nyt entistä vankempi ja erittäin vähän tilaa vievä

robuste und platzsparende Laser-Scanner

Uudet scanCONTROL 30xx ‑laserskannerimallit ovat nyt saatavana. Takamalli, jossa on takana integroitu kaapeli, mahdollistaa antureiden asentamisen entistä tilaa säästävämmin. Integroidun kaapelin pituus on 30 cm. Tässä mallissa johdotus ei ole nyt päällä, joten asennuskorkeus on 80 mm entistä alhaisempi. Vakiomalliin verrattuna tämä vähentää asennukseen tarvittavaa tilaa lähes 50 prosentilla.

Toisena etuna on uusi suojakotelo, joka tekee antureista entistä vankemmat teollisuuden vaatimuksiin. Kotelo on saatavana 25x0-/29x0-sarjojen antureille, joiden mittausalueet ovat 25, 50 ja 100 mm sekä 30x0- ja 30x2-antureille, joiden mittausalueet ovat 25–200 mm.

Suojakotelossa on liitännät ilmapuhdistukselle ja nestejäähdytykselle, säädettävä roiskesuoja, vaihdettava suojalasi ja ilmapuhdistuslaite. Jos integroituun puhallusjärjestelmään syötetään paineilmaa, lika, kuten pöly tai hake, poistetaan ja puhdistusaikaväli pitenee. Koteloon saatava vesijäähdytys suojaa korkeilta ympäristön lämpötiloilta sekä mekaanisilta vaurioilta. Toisaalta anturia voidaan lämmittää, jos ulkolämpötila on alhainen. Suojaikkuna voidaan vaihtaa helposti ja edullisesti.