Yhteystiedot
Lataukset

surfaceCONTROL 3D 3200

Tehokas 3D-anturi teollisiin mittauksiin ja tarkistustehtäviin.

Erittäin tehokas surfaceCONTROL 3D 3200 -anturi sopii erinomaisesti teollisuussovelluksiin. Se tekee automatisoituja 3D-inline-mittauksia geometrian, muodon ja pinnan tarkistusten osalta hajaheijastavilla pinnoilla. Anturi on erittäin kompakti ja sen mittaustarkkuus on hyvä. Lisäksi tietojenkäsittelynopeus on suuri. Z-akselin toistettavuus on jopa 0,6 µm, joten anturi sopii erinomaisesti tarkkoihin 3D-mittauksiin ja tarkistustehtäviin. Kaksi erilaista mittausetäisyyttä kattavat erilaiset mittausalueet.

logo

Ominaisuudet

 1. Täydelliset 3D-kuvat 0,3 sekunnissa
 2. Mikrometrin tarkat kuvat laajoilla mittausalueilla
 3. Suurin tarkkuus jopa 0,4 μm
 4. Digitaaliset käyttöliittymät (integroitu): GigE Vision /GenICam
 5. Digitaaliset liittymät (2D/3D Gateway): PROFINET / EtherCAT / EtherNet/IP*
 6. Digitaaliset tulot/lähdöt: 4 digitaalista I/O:ta, joiden parametrit voidaan asettaa (ulkoiselle triggaukselle, anturin ohjaukselle, antureiden tilojen lähetykselle)
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

* 3Dinspect-arviot voidaan välittää PLC:lle näiden kenttäväylien kautta. Anturin asetukset voidaan ladata ohjauselektroniikalla 3Dinspect-ohjelmiston kautta parametrisarjan kartoitusta käyttäen.

3D-mittausten uusi sukupolvi

Nopean tietojen lähetyksen lisäksi surfaceCONTROL 3D 3200 -anturissa on myös IO-liitäntä. EtherNet/IP, PROFINET ja EtherCAT ovat saatavilla käyttäen 2D/3D-Gateway II yksikköä. 3D GigE Vision -yhteensopivuus mahdollistaa myös helpon integroinnin kolmannen osapuolen kuvankäsittelyohjelmistoon. Kattava SDK asiakasohjelmiston integrointia varten viimeistelee ohjelmistopaketin.

Esimerkkejä sovelluksista:

 • 3D-geometrian tarkistus ja muodon tunnistus
 • Elektroniikkakomponenttien tarkistus
 • Automaatio, tuotannon ja prosessin valvonta sekä laadunvalvonta
 • Hajaheijastavien pintojen kosketukseton mittaus Stop & Go-prosessissa
 • Muodon, tarkistuksen ja pinnan tarkistukset

3Dinspect-ohjelmisto 3D-mittaustehtäviin ja tarkistuksiin

3Dinspect-ohjelmisto on tehokas työkalu anturiparametrien asetukseen ja teollisiin mittaustehtäviin. Ohjelmisto välittää mittaustiedot anturista Ethernetin kautta ja tuottaa tiedot kolmiulotteisessa muodossa. Nämä 3D-tiedot käsitellään ja arvioidaan tietokoneen 3Dinspect-mittausohjelmilla ja välitetään tarvittaessa Ethernetin kautta ohjausyksikköön. Tarvittaessa nämä 3D-tiedot voidaan tallentaa ohjelmistolla. Lisäksi anturin asetukset ja konfigurointi voidaan tehdä ohjelmiston kautta. Automaatioliittymään kytemistä varten toiminnallisessa 3DInspect Automation -laajennuksessa voidaan käyttää SC3210-antureita ja kattavaa tietojen keruuta.