Uutta
Yhteystiedot
Lataukset

surfaceCONTROL 3D 3500

Tarkkojen inline-3D-mittausten uusi sukupolvi

Tarkka surfaceCONTROL 3D 3500 on tilannekuva-anturi, joka sopii erinomaisesti automatisoituun hajaheijastavien pintojen geometrian, muodon ja pinnan optiseen tarkastukseen. surfaceCONTROL 3D 3500 erottuu edukseen kompaktin muotoilunsa, suuren mittaustarkkuutensa ja tietojenkäsittelynopeutensa ansiosta. Sen z-akselin toistettavuus on jopa 0,4 µm, joten se asettaa uudet standardit tarkalle inline-3D-mittaustekniikalle. Se tunnistaa luotettavasti pienimmätkin litteyden poikkeamat ja korkeuserot. Kaksi mallia kattavat erilaiset mittausalueet.

logo

Ominaisuudet

 1. Mikrometrin tarkat kuvat laajoilla mittausalueilla
 2. Nopeat 3D-mittaukset jopa 0,2 sekunnisa
 3. Suurin tarkkuus jopa 0,25 μm
 4. Digitaaliset käyttöliittymät (integroitu): GigE Vision /GenICam
 5. Kapea ja kompakti anturin muotoilu
 6. Jopa 2,2 miljoonaa 3D-pistettä/sekunti
 7. Digitaaliset käyttöliittymät (2D/3D Gateway): PROFINET / EtherCAT / EtherNet/IP*
 8. Digitaaliset tulot/lähdöt: 4 digitaalista I/O:ta, joiden parametrit voidaan asettaa (ulkoiselle triggaukselle, anturin ohjaukselle, antureiden tilojen lähetykselle)
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

* 3Dinspect-arviot voidaan välittää PLC:lle näiden kenttäväylien kautta. Anturin asetukset voidaan ladata ohjauselektroniikalla 3Dinspect-ohjelmiston kautta parametrisarjan kartoitusta käyttäen.

3D-mittausten uusi sukupolvi

Gigabit Ethernetin kautta tapahtuvan nopean tietojen lähetyksen lisäksi anturissa on myös ylimääräinen digitaalinen I/O-liitäntä. 2D/3D-Gateway II tukee EtherNet/IP-, PROFINET- ja EtherCAT-liitäntöjä. Tehokkaat ohjelmistotyökalut mahdollistavat tarkat 3D-mittaukset ja pintojen tarkistukset. GigE Vision -yhteensopivuus mahdollistaa myös helpon integroinnin kolmannen osapuolen kuvankäsittelyohjelmistoon. Kattava SDK asiakasohjelmiston integrointia varten viimeistelee ohjelmistopaketin.

Esimerkkejä sovelluksista:

 • 3D-geometrian tarkistus ja muodon tunnistus
 • Muodon, sijainnin ja pintojen tarkistus
 • Vikojen tunnistus
 • 3D-tekstintunnistus ja erittäin pienten rakenteiden tunnistus
 • Sähkökomponenttien tarkistus

3Dinspect-ohjelmisto 3D-mittaustehtäviin ja tarkistuksiin

3Dinspect-ohjelmisto on tehokas työkalu anturiparametrien asetukseen ja teollisiin mittaustehtäviin. Ohjelmisto välittää mittaustiedot anturista Ethernetin kautta ja tuottaa tiedot kolmiulotteisessa muodossa. Nämä 3D-tiedot käsitellään ja arvioidaan tietokoneen 3Dinspect-mittausohjelmilla ja välitetään tarvittaessa Ethernetin kautta ohjausyksikköön. Tarvittaessa nämä 3D-tiedot voidaan tallentaa ohjelmistolla. Lisäksi anturin asetukset ja konfigurointi voidaan tehdä ohjelmiston kautta. Automaatioliittymään kytemistä varten 3DInspect Automation -laajennuksessa voidaan käyttää SC3510-antureita ja kattavaa tietojen keruuta.