Etikettien tunnistus

Etikettien tunnistus

Lääkkeiden pakkaamisessa oikeat merkinnät ovat tärkeässä osassa. Muun muassa sarjanumerotiedot ja viivakoodit on merkittävä etikettiin oikein, jotta seuraavat logistiikkaprosessin vaiheet ja tuotteiden jakelu apteekeissa onnistuvat asianmukaisesti.

Etiketin täydellisyyden ja asianmukaisen sijoittelun tarkistamiseen käytetään Micro-Epsilonin älykkäitä colorSENSOR CFO100 -väriantureita. Ne tarkistavat etikettien paikallaanolon ja oikean sijainnin. Tätä varten etikettilaitteeseen on asennettu CFS4-F30/90-M -anturi 5 mm merkittävien pakkausten yläpuolelle. Anturi vastaanottaa valon ja välittää sen valokuituyhteydellä värinmittausjärjestelmän ohjauselektroniikalle, jossa signaali arvioidaan.

Ohjauselektroniikan digitaalinen kytkentälähtö välittää OK/NOK-arvon suoraan koneen ohjausjärjestelmälle. Jos anturi tunnistaa, että etikettejä puuttuu tai niitä ei ole kiinnitetty asianmukaisesti, kone poistaa suoraan virheelliset pakkaukset ja niiden etiketit kiinnitetään uudelleen.

Micro-Epsilonin älykkäät ja tarkat colorSENSOR-anturit tekevät vaikutuksen suurella väritarkkuudellaan ja toistettavuudellaan. Koska ne tunnistavat pakkaukset tarkasti suurillakin kuljetinhihnan nopeuksilla ja mahdollistavat korjaustoimet pakkausten käsittelyn jatkuessa, ne sopivat täydellisesti 100 % inline-tarkistuksiin. Ohjauselektroniikkaan voidaan opettaa jopa 320 väriä 254 väriryhmästä. Käyttö tapahtuu intuitiivisesti web-liittymän kautta. Tarkkaan etikettien tunnistuksen anturijärjestelmään (tuotenumero10235596) kuuluu CFO100-ohjauselektroniikka ja CFS4-F30/90-anturi. Tämä yhdistelmä tekee vaikutuksen sekä tarkkuudellaan sekä erinomaisella hinta-laatusuhteellaan.

Järjestelmän rakenne

  • Ohjauselektroniikka: colorSENSOR CFO100
  • Lähetinanturi: CFS4-F30/90-M

Edut

  • Monien erilaisten etikettien ja substraattien kuten läpinäkyvien tai metallisten etikettien luotettava tunnistus
  • Multi-teach-opetustoiminto ja väriryhmien muodostaminen
  • Moderni ja käyttäjäystävällinen web-liittymä
  • Suuri väritarkkuus ja toistettavuus
  • Järjestelmän yksinkertainen ja nopea integrointi myös käytössä oleviin linjastoihin
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.