Yhteystiedot
Lataukset

Sameuden mittaus

Värianturijärjestelmä tarkkaan sameuden mittaukseen

Nesteitä on teollisissa valmistusprosesseissa kaikkialla, esimerkiksi jätevesien käsittelylaitoksissa, juomaveden käsittelyssä, kemian- ja lääketeollisuudessa tai elintarviketuotannossa. Nesteiden väristä tai sameudesta voidaan tehdä johtopäätöksiä sekä prosessin että tuotteen laadusta. Nesteen värin muutos voi vaikuttaa tuotteen laatuun ja valmistusprosesseihin, Micro-Epsilonin värinmittausjärjestelmät tunnistavat prosessin pienimmätkin värierot, minkä vuoksi niitä käytetään nesteiden värin ja sameuden luotettaviin mittauksiin. Tarkkaan nesteiden valvontaa varten colorSENSOR CFO100 -ohjauselektroniikkaa käytetään yhdessä CFS3-A30-lähetinanturin kanssa.

Micro-Epsilonin colorSENSOR CFO100- ja CFO200-värianturit vakuuttavat erinomaisella väritarkkuudellaan ja toistettavuudellaan. Niitä käytetään muun muassa nesteiden värin inline-mittaukseen. Nämä anturit havaitsevat pienetkin värimuutokset luotettavasti, joten niiden avulla voidaan ylläpitää tiukimpiakin laatustandardeja. Lisäksi ne yksinkertaistavat testausprosesseja huomattavasti, sillä vaivalloisia ja kalliita näytteenottoja ja laboratorioanalyysejä ei enää tarvita. Kun esimerkiksi tekstiilejä pestään värjäyksen jälkeen, vettä säästyy, sillä mittaustulokset määrittävät tarkan ajan, jolloin pesu on valmis. Lisäksi resursseja ja ympäristöä voidaan säästää jäteveden käsittelyssä. Näissä älykkäissä antureissa yhdistyvät tarkka värinmittaus ja kustannustehokkuus.

Käyttö tapahtuu intuitiivisesti web-liittymän kautta. Tähän tarkkaan materiaalin tunnistukseen erinomaisesti sopivaan anturijärjestelmään kuuluu CFO100-ohjauselektroniikka ja CFS3-A20-anturi. Järjestelmä on paitsi erittäin tarkka, myös hinta-/laatusuhteeltaan huippuluokkaa.

Järjestelmän rakenne

  • Ohjauselektroniikka: colorSENSOR CFO100
  • Lähetinanturi: CFS3-A20

Hyödyt

  • Multi-teach-opetustoiminto ja tallennus väriryhmiin
  • Moderni ja käyttäjäystävällinen web-liittymä
  • Korkea väritarkkuus ja toistettavuus
  • Luokkansa kirkkain valaistus
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.