Yhteystiedot
Lataukset

Materiaalin tunnistus

Järjestelmä tarkkaan materiaalin tunnistukseen

Teollisessa tuotannossa, kuten mutterien valmistuksessa, tuotteiden perusvärien lisäksi myös niiden materiaalit ja pinnoitteet on tunnistettava ja eroteltava. Pintarakenteen, heijastavuuden ja/tai värityksen muutokset voivat muuttaa värihavaintoa esimerkiksi puristettujen metalliosien ja niiden viimeistelyn tai pinnoituksen kohdalla. Muttereiden valmistusprosessissa on erotettava toisistaan sinkki, ruostumaton teräs ja messinki.

Micro-Epsilonin colorSENSOR CFO -värianturit on tarkoitettu näihin tarkkoihin värien vertailumittauksiin, sillä ne tunnistavat luotettavasti erilaiset materiaalit ja mahdollistavat 100 % laadunvalvonnan integroidun multi-teach-opetustoiminnon ansiosta. Tätä mittaustehtävää varten ohjauselektroniikkaa käytetään yhdessä CFS4-A11-reflex-anturin kanssa. Ensin anturit kalibroidaan kirkkaimpaan kohteeseen, eli tässä tapauksessa sinkkimutteriin.

Micro-Epsilonin colorSENSOR CFO100- ja CFO200-värianturit vakuuttavat erinomaisella väritarkkuudellaan ja toistettavuudellaan. Integroitu multi-teach-opetustoiminto mahdollistaa oikean värin tunnistuksen jopa silloin, kun yksittäisten pintojen värisävyt vaihtelevat runsaasti, sillä värisävyt voidaan tallentaa CFO-anturiin ja liittää tiettyyn väriryhmään. Jopa 320 väriä voidaan opettaa 254 väriryhmään. colorSENSOR CFO -anturilla saavutetaan erittäin korkea tunnistusteho ja prosessiluotettavuus.

Käyttö tapahtuu intuitiivisesti web-liittymän kautta. Tarkkaan materiaalin tunnistukseen erinomaisesti sopivaan järjestelmään kuuluu CFO100-ohjauselektroniikka ja CFS4-A11-anturi. Se tekee vaikutuksen erinomainen hinta-suorituskykysuhteellaan ja edullisella hinnallaan.

Järjestelmän rakenne

  • Ohjauselektoniikka: colorSENSOR CFO100
  • Reflex-anturi: CFS4-A11

Hyödyt

  • Multi-teach-opetustoiminto ja tallennus väriryhmiin
  • Moderni ja käyttäjäystävällinen web-liittymä
  • Korkea väritarkkuus ja toistettavuus
  • Luokkansa kirkkain valaistus
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.